خوشبختانه امروزه دوباره مردم برای استفاده از ظروف مسی رو آورده اند و متوجه این قضیه شده اند که ظروف تفلون نه صرفه اقتصادی دارد و نه می تواند برای جسم انسان مفید باشد . بدون اینکه متوجه باشیم از ظروف تفلون که سرطان زا می باشد استفاده میکنیم و زمان از بین رفتن تفلون ظرف ، مجبور به دور انداختن آن می شویم ولی از این طرف با استفاده اصولی از ظروف مسی ، هم می توانیم ضامن سلامتی خود و خانواده ی خود باشیم و هم با از بین رفتن قلع داخل ظرف با مراجعه به سفید گری ظرف را دوباره به چرخه ی استفاده برگردانیم . البته قصد داریم در این مقاله نکاتی را ذکر کنیم که شما مصرف کننده عزیز بتوانید بیشترین بهره را از ظروف مسی در سالیان متمادی ببرید .
اولین روز استفاده از ظروف مسی :
توجه داشته باشید که در اولین روز استفاده از ظروف مسی مقداری شیر درون ظروف مسی بجوشانید تا هم ظروف مسی ضد عفونی شده و هم از سیاه شدن زود هنگام درون ظروف مسی جلوگیری شود که البته آن شیر را باید دور ریخت .

چگونه درون ظروف مسی غذا بپزیم ؟
شاید اطلاع نداشته باشید که بیشترین مصرف ظروف مسی در کشورهای اروپایی می باشد ، حتما می پرسید که چگونه می شود کشورهای اقتصاد برتر دنیا و صنعتی از یک سنت قدیمی تبعیت کرده و بیشترین استفاده از ظروف مسی را داشته باشند . پس خوب به دلایل مصرف ظروف مسی در کشورهای اروپایی دقت کنید :
1 - فواید ظروف مسی :
- مس به اکسید شدن گلوکز و در نتیجه آزاد شدن انرژی در بدن کمک می کند .
- به عنوان حمل کننده اکسیژن در خون عمل می کند .
- در عمکرد مغز و اعصاب تاثیر مثبت دارد .
- به غده تیروئید برای تعادل ترشح هورمون ها یاری می رساند .
- به عملکرد اسید آمینه تیروزین ( به منظور عامل رنگ ) لازم می باشد .
- برای ساخت سلول های قرمز خون ضروری است .
- با فعالیت آنزیم های روده ای در ارتباط نزدیک می باشد .
- مس میزان آدرنالین ، نوراپی نفرین و دوپامین را افزایش می دهد .
2 - بهترین انتقال دهنده حرارت :
یکی دیگر از دلایل این که ظروف مسی هوادار زیادی در کشورهای توسعه یافته دارد ، مصرف بهینه انرژی می باشد . از آنجایی که فلز مس بهترین انتقال دهنده حرارت می باشد دیگر نیازی نیست که شعله ی زیر قابلمه را زیاد کنید تا غذا بپزد ، شما می توانید با شعله کم و یا حتی با شعله پخش کن غذای خود را به آسانی و سر وقت آماده کنید و با یک تیر چند نشان بزنید ، از طعم غذای خود لذت ببرید ، انرژی را به صورت بهینه مصرف کنید ، باعث دوام بیشتر قلع داخل ظروف مسی شوید .

سوال تمام مشتریان : چرا وقتی من داخل ماهیتابه مسی نیمرو یا غذای سرخ کردنی درست میکنم سفیدی داخل ظرف سیاه می شود ؟
توجه داشته باشید که برای درست کردن نیمرو یا غذای سرخ کردنی قبل از اینکه ظروف مسی را بر روی شعله بگذارید ابتدا روغن بریزید و سپس بر روی شعله قرار دهید تا مشکلی از این بابت نداشته باشید .
امیدواریم که مطلب مفیدی بوده باشد . شما می توانید هرگونه سوال در زمینه ظروف مسی را از طریق قسمت نظرات کاربران در پایین صفحه مطرح کنید با تشکر .