عنوان مقاله
     تاریخ و زمان درج     1395/05/28     11:45:43 انتشار این فایل

چگونه از ظروف مسی بیشترین بهره را ببریم ؟

چگونه از ظروف مسی بیشترین بهره را ببریم ؟

خوشبختانه امروزه دوباره مردم برای استفاده از ظروف مسی  رو آورده اند و متوجه این قضیه شده اند که ظروف تفلون نه صرفه اقتصادی دارد و نه می تواند برای جسم انسان مفید باشد . بدون اینکه متوجه باشیم از ظروف تفلون که سرطان زا می باشد استفاده میکنیم و زمان از بین رفتن تفلون ظرف ، مجبور به دور انداختن آن می شویم ولی از این طرف با استفاده اصولی از ظروف مسی ، هم می توانیم ضامن سلامتی خود و خانواده ی خود باشیم و هم با از بین رفتن قلع داخل ظرف با مراجعه به سفید گری ظرف را دوباره به چرخه ی استفاده برگردانیم . البته قصد داریم در این مقاله نکاتی را ذکر کنیم که شما مصرف کننده عزیز بتوانید بیشترین بهره را از ظروف مسی در سالیان متمادی ببرید .

اولین روز استفاده از ظروف مسی :

توجه داشته باشید که در اولین روز استفاده از ظروف مسی مقداری شیر درون ظروف مسی بجوشانید تا هم ظروف مسی ضد عفونی شده و هم از سیاه شدن زود هنگام درون ظروف مسی جلوگیری شود که البته آن شیر را باید دور ریخت .

چگونه درون ظروف مسی غذا بپزیم ؟

شاید اطلاع نداشته باشید که بیشترین مصرف ظروف مسی در کشورهای اروپایی می باشد ، حتما می پرسید که چگونه می شود کشورهای اقتصاد برتر دنیا و صنعتی از یک سنت قدیمی تبعیت کرده و بیشترین استفاده از ظروف مسی را داشته باشند . پس خوب به دلایل مصرف ظروف مسی در کشورهای اروپایی دقت کنید :

1 - فواید ظروف مسی :

- مس به اکسید شدن گلوکز و در نتیجه آزاد شدن انرژی در بدن کمک می کند .

- به عنوان حمل کننده اکسیژن در خون عمل می کند .

- در عمکرد مغز و اعصاب تاثیر مثبت دارد .

- به غده تیروئید برای تعادل ترشح هورمون ها یاری می رساند .

- به عملکرد اسید آمینه تیروزین ( به منظور عامل رنگ ) لازم می باشد .

- برای ساخت سلول های قرمز خون ضروری است .

- با فعالیت آنزیم های روده ای در ارتباط نزدیک می باشد .

- مس میزان آدرنالین ، نوراپی نفرین و دوپامین را افزایش می دهد .

2 - بهترین انتقال دهنده حرارت :

یکی دیگر از دلایل این که ظروف مسی هوادار زیادی در کشورهای توسعه یافته دارد ، مصرف بهینه انرژی می باشد . از آنجایی که فلز مس بهترین انتقال دهنده حرارت می باشد دیگر نیازی نیست که شعله ی زیر قابلمه را زیاد کنید تا غذا بپزد ، شما می توانید با شعله کم و یا حتی با شعله پخش کن غذای خود را به آسانی و سر وقت آماده کنید و با یک تیر چند نشان بزنید ، از طعم غذای خود لذت ببرید ، انرژی را به صورت بهینه مصرف کنید ، باعث دوام بیشتر قلع داخل ظروف مسی شوید .

سوال تمام مشتریان : چرا وقتی من داخل ماهیتابه مسی نیمرو یا غذای سرخ کردنی درست میکنم سفیدی داخل ظرف سیاه می شود ؟

توجه داشته باشید که برای درست کردن نیمرو یا غذای سرخ کردنی قبل از اینکه ظروف مسی را بر روی شعله بگذارید ابتدا روغن بریزید و سپس بر روی شعله قرار دهید تا مشکلی از این بابت نداشته باشید .

امیدواریم که مطلب مفیدی بوده باشد . شما  می توانید هرگونه سوال در زمینه ظروف مسی را از طریق قسمت نظرات کاربران در پایین صفحه مطرح کنید با تشکر .

 

بازگشت

ظروف مسی

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه:

 
کانال تلگرام فروشگاه اینترنتی شُوال