عنوان مقاله
     تاریخ و زمان درج     1395/07/18     19:27:31 انتشار این فایل

قدم به قدم با 10 مرحله تولید ظروف مسی

قدم به قدم با 10 مرحله تولید ظروف مسی

ظروف مسی امروزه به یکی از پر طرفدارترین لوازم خانه تبدیل شده است . و بسیاری از خانواده های ایرانی به خصوص برای تهیه جهیزیه عروس از این ظروف استفاده می کنند . البته با توجه به این که قیمت ظروف مسی نسبت به برخی ظروف دیگر به نسبت بالا است ، اما ظاهر زیبای آن ارزش این ظروف را بالا می برد ، ناگفته نماند که مزایای استفاده  از ظروف مسی تنها در ظاهر زیبای آن خلاصه نمی شود بلکه آشپزی با ظروف مسی مثل این است که از یک اتاق با صندلی چوبی خشک به یک اتاق دارای مبل چرم رفته باشیم . اجازه دهید نگاهی به مزایای استفاده از ظروف مسی بیاندازیم :

حرارت یکنواخت :

بسیاری از ظروفی که هم اکنون در خانه های ما هستند حرارت را به طور غیر قابل پیش بینی در سطح ظرف انتقال می دهند که این خود یک امتیاز منفی برای آشپزی است . در مقابل ظروف مسی با انتقال حرارت به صورت یکنواخت تمامی سطح ظرف را پوشش می دهد و باعث پخت یکنواخت غذا می شود .

صرفه جویی انرژی :
انتقال حرارت بالا در ظروف مسی منجر به این خواهد شد که شما در مواجهه با قبض گاز چهره ای خندان داشته باشید .

حمایت از محیط زیست :
با استفاده از ظروف مسی به دو دلیل حمایت خود را از محیط زیست اعلام می کنید نخست این که مواد اولیه ظروف مسی به صورت طبیعی در طبیعت یافت شده ، همچنین پس از پایان عمر استفاده  ،این ظروف قابل بازیافت بوده و هیچگونه آسیبی به محیط زیست نخواهد داشت .

دوم  به دلیل رسانای گرمایی بالای این ظروف ، مدت زمان آشپزی و میزان انرژی مصرفی کاهش می یابد که در دراز مدت باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود .

طول عمر بالا :
ظروف مسی بر خلاف ظروف تفلون دارای طول عمر بالایی هستند چرا که ظروف تفلون با از بین رفتن لایه ی تفلون آنها بلا استفاده شده و دیگر نمی توان از این ظروف استفاده کرد ، در حالی که با از بین رفتن لایه ی قلع ظروف مسی می توان با سفید کاری دوباره و چند باره  از این ظروف استفاده ی طولانی تری داشته باشیم .

در این مقاله قدم به قدم به مراحل تولید ظروف مسی می پردازیم که جهت آگاهی صحیح به شما کمک می کند :

  •  ذوب کردن شمش های مس
  •  قالب گیری مواد مذاب
  •  نورد کردن قالب های مس
  •  برش ورق مس به قطعات کوچکتر
  •  گرد کردن ورق مس
  •  توزیع ورق مس به استاد کاران
  •  قلع کاری
  •  پولیش زنی
  •  مرحله اتصال دسته
  •  انبار و فروش

1 - ذوب کردن شمش های مس :

در این مرحله شمش های مس همراه مواد بازیافتی که در مراحل قبل به صورت پرت درآمده اند وارد کوره شده و در دمای 1100 درجه سانتی گراد قرار میگیرند تا مواد اولیه کاملا به صورت مذاب درآمده و آماده برای قالب گیری شوند .

2 - قالب گیری مواد مذاب :

بعد از مرحله ذوب کردن نوبت به مرحله قالب گیری میرسد . در این مرحله مس ذوب شده در قالب هایی که به شکل مستطیل آماده شده اند ریخته می شود تا پس از مدتی که قالب ها آماده شد وارد مرحله نورد کردن شود .

3 - نورد کردن قالب های مس :

در این مرحله برای اینکه قالب های مس به ضخامت قابل استفاده برای ظروف برسند داخل دستگاه نورد قرار می گیرند که این کار برای چندین مرتبه تکرار می شود . پس از انجام این مراحل ورق های مس آماده می شوند برای برش .

4 - برش ورق مس به قطعات کوچکتر :

ورق مس آماده شده در این مرحله به ابعاد مورد نیاز تولید ظروف مسی برش داده می شوند و به قسمت گرده سازی فرستاده می شوند .

5 - گرد کردن ورق مس :

ورق های مسی که برش داده شده اند در قطر های متفاوتی به صورت دایره ای دوباره برش می خورند و به قسمت های مجزا فرستاده می شوند .

6 - توزیع ورق مس به استاد کاران :

قسمت هایی که باید ورق مسی به آنجا تحویل داده شوند :

1- اولین قسمت تولید ظروف کاملا ماشینی به صورت پرس کاری .

2- دومین قسمت تولید ظروف نیمه ماشینی به صورت خم کاری .

3- سومین قسمت تولید ظروف کاملا دستی که بیشترین زحمت  کار در این قسمت توسط استاد کاران بنام زنجان انجام می شود که البته با توجه به زحمتی که می برد نسبت به بقیه ظروف گران تر می باشند .

7 - قلع کاری :

در ظروف مسی به دلیل اینکه از وارد شدن بیش از حد یون مس به غذا جلوگیری شود باید یک لایه روکش قلع به داخل ظروف کشیده شود . در این مرحله ظرف آماده شده را بر روی آتش قرار می دهند و در حرارت بالا مقداری قلع را داخل ظرف می ریزند و زمانی که در حالت مایع قرار گرفت ، مایع قلع را بر تمامی قسمت های داخلی ظرف می کشند و پس از مرحله شست و شو ظروف را خشک کرده و برای رفتن به مرحله پولیش آماده می کنند .

8 - پولیش زنی :

مرحله ای بسیار مهم که زیبایی ظروف مسی به آن بستگی دارد در این بخش از پروسه ی تولید ، دستگاه هایی تعبیه شده که بوسیله آنها لایه ای از سطح ظرف برداشته و سبب براقیت و زیبایی ظرف می شود .

9 - اتصال دسته :

کم کم به مراحل پایانی ظروف مسی نزدیک می شویم ، پس از اتمام تمامی مراحل در بخش اتصال دسته سوراخ هایی در دو طرف ظرف به وسیله دستگاه ها ایجاد می شود ، سپس دسته هایی که از قبل از جنس برنج یا مس آماده شده اند توسط پین های مسی بر روی ظرف قرار می گیرند .

10 - انبار و فروش :

پس از آماده شدن محصولات در این مرحله تمامی ظروف مسی درون یک بسته بندی قرار گرفته و در گونی های بزرگ به انبار برده می شوند تا برای فروش به بازار عرضه شوند .

بازگشت

قدم به قدم با 10 مرحله تولید ظروف مسی

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

نظرات کاربران
نام:  
ایمیل:  
متن دیدگاه:

 
کانال تلگرام فروشگاه اینترنتی شُوال