چاقوهای سلاخی برای سربریدن و ذبح احشام و گوسفندان استفاده شده و همچنین برای خورد کردن گوشت بسیار مناسب می باشد . این چاقوها با تیغه های فولادی و محکم موقع استفاده و برخورد با استخوان آسیب ندیده و می توان با خیال راحت از آن استفاده کرد.
لازم به ذکر است این چاقوها مخصوص بریدن و خرد کردن گوشت می باشد و به دلیل استفاده از تیغه فولادی در صورت تماس طولانی مدت با آب دچار زنگ زدگی خواهد شد. برای جلوگیری از این موضوع حتماً پس از استفاده از چاقو و شستشوی ، آن را با پارچه ای خشک کرده و برای استفاده طولانی مدت و مناسب تیغه آن را روغن مالی کنید .