سرویس چاقوی آشپزخانه
سرویس چاقوی آشپزخانه یکی از لوازم ضروری است که باید در هر آشپزخانه ای باشد به خصوص کدبانو هایی که به آشپزی خود اهمیت می دهند و از کارد آشپزخانه ی خود انتظار دارند که در وحله اول تیز و مقاوم باشد ، در وحله دوم دارای دسته ی مقاومی در برابر آب و شکنندگی باشد . از همه مهم تر شیک بودن سرویس چاقوی آشپزخانه جزوه یکی از معیارهای کدبانوی ایرانی است که باید با آشپزخانه همخوانی داشته باشد . البته که کارایی چاقو بیش از اینها مهم می باشد و ما این اطمینان خاطر را به مشتریان می دهیم که چاقوی زنجان امتحان خود را پس داده است .
سرویس چاقوی ویژه عید قربان دارای چهار ابزار مناسب برای این روز می باشد که هرکدام کارایی خاصی دارند ، چاقوی پوست کن حیدری مناسب برای پوست کندن قربانی، چاقوی سلاخی محمدی مناسب برای ذبح کردن قربانی، چاقوی راسته ای محمدی مناسب برای شقه کردن گوشت برای کباب . سرویس چاقوی ویژه عید قربان دارای یک غلاف از جنس چرم مصنوعی می باشد که به وسیله حلقه های آن می توان از دیوار آشپزخانه آویزان کرد تا همیشه دم دست باشد . همچنین این سرویس دارای یک مسقل چاقو می باشد که از جنس سوهان فولاد ساخته شده است و به راحتی چاقوی شما را تیز می کند .
نحوه تیز کردن چاقو با مسقل
تیغه چاقو را با زاویه 30 درجه نسبت به مسقل نگه داشته و ته تیغه را از بالای مسقل به سمت پایین می کشیم در حالی که همزمان تیغه چاقو را به طرف خودمان می کشیم تا تمامی قسمت های تیغه به صورت یکسانی تیز شود . این کار نباید طوری باشد که پهنای تیغه دچار آسیب شود و نه لبه تیغه به صورت مستقیم و عمودی با مسقل درگیر شود . این حالت را برای دو طرف چاقو انجام می دهیم تا به خوبی تیز شود .