چای به عنوان یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در کشور ما مطرح می باشد طوری که روش های گوناگونی برای دم کردن چای به کار می رود تا بهترین طعم چای بدست بیاید از جمله روش هایی که برای بدست آمدن طعم خوب چای از زمان های قدیم به صورت سنتی در کشور ایران رواج داشته است ، استفاده از قوری و کتری مسی میباشد .با وجودی که امروزه انواع چای ساز و چای های کیسه ای در بازار موجود بوده و میتوان از آن ها استفاده کرد ، هنوز قوری و کتری جایگاه خود را حفظ کرده است . چای دم شده بر روی شعله ی ملایم در قوری و کتری مسی عطر و طعمی دارد که با چای کیسه ای و چای دم شده در چای ساز قابل قیاس نیست اگر می خواهید طعم واقعی چای را بچشید بهتر است یک سماور مسی و یا کتری و قوری مسی تهیه کرده و چای را در داخل آن با صبر و حوصله دم کنید .